دانلود کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان pdf


در حال بارگذاری
۲۴ فروردین ۱۳۹۷
pdf
0.5 مگابایت
76
۶,۰۰۰ تومان ۳,۵۰۰ تومان
خرید

عنوان فایل :  دانلود کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان

نوع فایل : pdf 

تعدادصفحات : ۷۶ ص

مولف: دکتر حشمت سپهری مقدم

شرح مختصر : 

پرورش ابزیان از ۴۰۰۰ سال پیش در پین ، ژاپن ومصر باستان  مشاهده شده است . همچنین تاریخچه پرورش ماهی در هند به ۳۰۰۰ سال پیش ودر اروپا به ۲۵۰۰ سال پیش برمی گردد . با وجود این قدمت دیرینه ، این علم بسیار جوان ونوپاست .لذا در این مجموعه در فصل اول احتیاجات آبزیان به پنج دسته مواد مغذی توضیح داده شده است  وبعد از بحث در ارتباط با اشکال مختلف غذا ،مدیریت تغذیه وروش های تغذیه در مورد روش های مختلف جیره نویسی توضیحاتی داده شده است .

فهرست کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان : 

مقدمه

فصل اول : احتیاجات آبزیان

انرژی

کربوهیدرات های قابل دسترس

عوامل محدود کننده استفاده کربوهیدرات ها در تغذیه آبزیان پرورشی

احتیاجات انرژی (پایه وتولید )آبزیان پرورشی

پروتئین

میزان پروتئین مورد نیاز ماهی قزل آلا ،کپور ماهیان ومیگو در مقاطع مختلف وزنی

احتیاجات اسید های آمینه  آبزیان پرورشی (برحسب درصد پروتئین جیره)

چربی

میزان اسید های چرب مورد نیاز ماهیان مختلف

ویتامین

احتیاجات ویتامینی  ومقدار توصیه ای ماهی قزل آلا ی رنگین کمان ،کپور ومیگو

مواد معدنی

مواد اولیه ای که برای تامین مواد معدنی به غذا افزوده می شود

ترکیب اجزا مکمل های معدنی مورد استفاده در جیره  آبزیان پرورشی

فصل دوم : اشکال مختلف غذا

غذا های تر

غذا های مرطوب

غذا های خشک

انواع غذا های مخصوص لارو ها

آماده سازی جیره میکرو کپسوله با نایلون پروتئین

انتخاب اجزا جیره  وافزودنی ها

آسیاب کردن

مخلوط سازی

پلت سازی

مشکلات احتمالی پلت ها

خنک سازی وخشک سازی وخرد کردن

اسپری چربی

فصل سوم : مدیریت تغذیه انواع آبزیان

مدیریت تغذیه ماهیان سرد آبی

درجه حرارت آب (Water Temperature)

اکسیژن محلول در آب (Dissolved oxygen)

غلظت یون هیدروژن (PH) استخر

سرعت جریان آب

گاز کربنیک استخر

کدورت یا شفافیت آب (Trans parency)

نحوه برآورد مقدار غذا مورد نیاز ماهی قزل آلا و روش محاسبه آن

مدیریت تغذیه ماهیان گرم آبی

انواع کپور

کپور معمولی Common

کپور نقره ای  یا فیتو فاک Silver Carp

کپور علف خوار یا آمور

محاسبه میزان غذای دستی مورد نیاز کپور ماهیان

تغذیه میگو

استخر نوزاد گاه

آهک دهی وحاصلخیز کردن استخرها

استفاده از غذا های مکمل Supplementary feeding

استخر پرواربندی اولیه

حاصلخیز یا بارور کردن استخر ها

فصل چهارم : روش های تغذیه

میزان غذا دهی

توالی غذا دهی

روش های غذا دهی

غذا دهی ماهیان در استخر

غذا دهی ماهیان اکواریومی

غذا دهی میگو

حجم جیره غذایی

جیره مرحله لاروی

جیره میکرو باند

جیره با پوشش بسیار نازک

جیره میکرو کپسول دار

جیره های برکه ای

نگهداری صحیح خوراک ماهی

فصل پنجم : جیره نویسی

هدف جیره نویسی

جیره غذایی

رابطه فرمولاسیون غذا وتکنولوژی ساخت غذا

تذکرات مهم در مورد جیره نویسی

روش های جیره نویسی

روش مربع پیرسون

روش معادلات جبری چند مجهولی

روش ماتریس ۲*۲

روش جایگزینی

روش های کامپیوتری

مسائل حل شده هر روش

نرم افزارهای جیره نویسی

آنالیز مواد غذایی

منابع

عکس هایی از متن کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان :   

کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان

کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان

کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان

کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان

 

آبزیان – تغذیه،تکنولوژی،شکار، ماهیگیری و حفاظت از منابع طبیعی،شکار، ماهیگیری، حفاظت از منابع زیستی و فنون مربوطه،پرورش مهره‌داران خونسرد،کشاورزی، دانلود رایگان کتاب جیره نویسی تغذیه آبزیان (فایل PDF)، نمونه سوالات جیره نویسی تغذیه آبزیان،دانلود کتاب جیره نویسی آبزیان پیام نور ،پیام نور، علوم کشاورزی, کارشناسی ارشد, دانشگاه پیام نور, مهندسی کشاورزی, کتاب های علوم کشاورزی،
  راهنمای خرید:
  • در موقع پرداخت حتما تکمیل خرید را بزنید تا خرید کامل شود.
  • لینک دانلود پس از پرداخت نمایش داده شده و به ایمیلتان نیز ارسال میشود.
  • ایمیل خود را به دقت وارد نمایید. راهنمای خرید تصویری
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • 09036301645
  • آیدی ما در تلگرام  (fbsep7@)  جهت ارتباط
  • فایل دانلود شده را با برنامه winrar از حالت zip خارج نمایید .