دانلود مقاله اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکوشیمیای پودر jamun به اسپری خشک(پاورپوینت)

نویسنده
تاریخ انتشار
14 آوریل 2018
دسته بندی
تعداد بازدید
1419 بازدید
رایگان
  دانلود رایگان

عنوان فایل : اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکوشیمیای پودر jamunبه اسپری خشک

نوع فایل : پاورپوینت

شرح مختصر :  

هدف از پژوهش موجود به منظور بررسی اثر دمای ورودی بر خواص فیزیکو شیمیایی اسپری خشک شده پودر آب میوه ژامون است.دمای ورودی متنوع از 140 تا 160 درجه سانتی گراد است از آن جایی که دیگر پارامترها مانند دمای خروجی (80درجه سانتی گراد)،غلظت مالتودکسترین(25%)،سرعت جریان مواد(10 میلی لیتردقیقه) ثابت نگه داشته میشوند.

رطوبت،فعالیت آب، مقدار چگالی،حلالیت،رطوبت پسند،رنگ،پودر مورفولوژی،اندازه ذرات و دمای انتقال شیشه ای برای پودر نمونه مورد بررسی قرار گرفت. افزایش دمای ورودی زیاد منجر به تشکیل ذرات بزرگتر میشود.

پودر نمونه مقدار آب را در زیر 3% نشان داد که این برای پایداری پودر خوب است.رنگ پودر آب میوه ژامون به طور کلی توسط دمای ورودی تحت تاثیر قرار گرفت ،منجر به تشکیل پودری که به طور قابل توجهی روشنتر و کمتر بنفش شد.دمای انتقال شیشه ای در محدوده 55.85تا 71.78 درجه سانتی گراد است.

فهرست :  

مقدمه

پارامترهای اثر گذار بر خواص فیزیکو شیمیایی پودر آب میوه ژامون

دمای ورودی وخروجی

سرعت جریان مواد

خصوصیات میوه ژامون

پودر اسپری آب میوه ژامون

مواد و روشها

آماده سازی نمونه

فرایند خشک کردن

دستگاه اسپری خشک کن پایلوت

تجزیه و تحلیل پودر

فرمول عملکرد محصول

مقدار رطوبت

فعالیت آب

مجموع اسیدیته

تیرگی پودر

حجم و چگالی جاری شدن

فرمول چگالی ذرات

فرمول تخلخل و سیالیت وشاخص کاری

همچسبی(نسبت hausner)

توانایی رطوبی شدن

قابلیت حل- حلالیت

فرمول پراکندگی

شاخص حلالیت در آب و شاخص جذب آب

رنگ پودر آب میوه ژامون

رطوبت پسندی

توزیع اندازه ذرات

دمای انتقال شیشه ای  (Tg)

میکروسکوپ الکترونی پویشی

تحلیل آماری spss

نتایج و بحث

ترکیب آب میوه ژامون

فرایند خشک کردن اسپری

تجزیه و تحلیل پودر

سیالیت (شاخص کار و انسجام) نسبت hausner

ترشوندگی و پراکندگی

شاخص حلالیت در آب (WSI) و شاخص جذب آب (WAI)

اندازه توزیع ذرات

نتیجه گیری

عکس هایی از متن :

Jamun fruit juice powder, Maltodextrin, Spray drying, Syzygium cumini،Inlet temperature , Jamun fruit juice powder, Maltodextrin , Spray drying , Inlet temperature،  دمای ورودی , Jamun به پودر آب میوه , مالتودکسترین , اسپری خشک کردن , دمای ورودی, پودر آب میوه Jamun به , مالتودکسترین, اسپری خشک کردن, cumini Syzygium،

   راهنمای خرید:
  • در موقع پرداخت حتما تکمیل خرید را بزنید تا خرید کامل شود.
  • لینک دانلود پس از پرداخت نمایش داده شده و به ایمیلتان نیز ارسال میشود.
  • ایمیل خود را به دقت وارد نمایید. راهنمای خرید تصویری
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • 09036301645
  • از طریق واتس آپ پیگیری نمایید.
  • فایل دانلود شده را با برنامه winrar از حالت zip خارج نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *