دانلود کتاب اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان پرورشی و انواع ماهی ها pdf

نویسنده
تاریخ انتشار
13 آوریل 2018
تعداد بازدید
5667 بازدید
10,000 تومان
  خرید و دانلود محصول

عنوان فایل : دانلود کتاب اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان پرورشی و انواع ماهی ها pdf جزوه خلاصه و نمونه سوالات تستی رایگان

نوع فایل : pdf 

تعدادصفحات : 76 ص

مولف: دكتر حشمت سپهری مقدم

 

شرح مختصر دانلود کتاب اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان پرورشی pdf

پرورش ابزیان از 4000 سال پیش در پین ، ژاپن ومصر باستان  مشاهده شده است . همچنین تاریخچه پرورش ماهی در هند به 3000 سال پیش ودر اروپا به 2500 سال پیش برمی گردد . با وجود این قدمت دیرینه ، این علم بسیار جوان و نوپاست .لذا در این مجموعه در فصل اول احتیاجات آبزیان به پنج دسته مواد مغذی توضیح داده شده است  وبعد از بحث در ارتباط با اشکال مختلف غذا ،مدیریت تغذیه وروش های تغذیه در مورد روش های مختلف جیره نویسی توضیحاتی داده شده است .

فهرست کتاب اصول جیره نویسی تغذیه آبزیان pdf و انواع ماهی ها

مقدمه

فصل اول : احتیاجات آبزیان

انرژی

کربوهیدرات های قابل دسترس

عوامل محدود کننده استفاده کربوهیدرات ها در تغذیه آبزیان پرورشی

احتیاجات انرژی (پایه وتولید )آبزیان پرورشی

پروتئین

میزان پروتئین مورد نیاز ماهی قزل آلا ،کپور ماهیان ومیگو در مقاطع مختلف وزنی

احتیاجات اسید های آمینه  آبزیان پرورشی (برحسب درصد پروتئین )

چربی

میزان اسید های چرب مورد نیاز ماهیان مختلف

ویتامین

احتیاجات ویتامینی  ومقدار توصیه ای ماهی قزل آلا ی رنگین کمان ،کپور ومیگو

مواد معدنی

مواد اولیه ای که برای تامین مواد معدنی به غذا افزوده می شود

ترکیب اجزا مکمل های معدنی مورد استفاده در جیره  آبزیان پرورشی

فصل دوم : اشکال مختلف غذا

غذا های تر                                       دانلود کتاب اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان پرورشی و انواع ماهی ها pdf

غذا های مرطوب

غذا های خشک

انواع غذا های مخصوص لارو ها

آماده سازی جیره میکرو کپسوله با نایلون پروتئین

انتخاب اجزا جیره  وافزودنی ها

آسیاب کردن

مخلوط سازی

پلت سازی

مشکلات احتمالی پلت ها

خنک سازی وخشک سازی وخرد کردن

اسپری چربی

فصل سوم : مدیریت تغذیه انواع آبزیان

مدیریت تغذیه ماهیان سرد آبی

درجه حرارت آب (Water Temperature)

اکسیژن محلول در آب (Dissolved oxygen)

غلظت یون هیدروژن (PH) استخر

سرعت جریان آب

گاز کربنیک استخر

کدورت یا شفافیت آب (Trans parency)

نحوه برآورد مقدار غذا مورد نیاز ماهی قزل آلا و روش محاسبه آن

مدیریت تغذیه ماهیان گرم آبی

انواع کپور

کپور معمولی Common

کپور نقره ای  یا فیتو فاک Silver Carp

کپور علف خوار یا آمور

محاسبه میزان غذای دستی مورد نیاز کپور ماهیان

تغذیه میگو

استخر نوزاد گاه

آهک دهی وحاصلخیز کردن استخرها

استفاده از غذا های مکمل Supplementary feeding

استخر پرواربندی اولیه

حاصلخیز یا بارور کردن استخر ها

فصل چهارم : روش های تغذیه

میزان غذا دهی                                  دانلود رایگان کتاب اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان پرورشی pdf

توالی غذا دهی

روش های غذا دهی

غذا دهی ماهیان در استخر

غذا دهی ماهیان اکواریومی

غذا دهی میگو

حجم جیره غذایی

جیره مرحله لاروی

” ”  میکرو باند

”  ”  با پوشش بسیار نازک

”  ”  میکرو کپسول دار

”  ”  های برکه ای

نگهداری صحیح خوراک ماهی

فصل پنجم : جیره نویسی

هدف جیره نویسی

جیره غذایی

رابطه فرمولاسیون غذا وتکنولوژی ساخت غذا

تذکرات مهم در مورد جیره نویسی

روش های جیره نویسی

روش مربع پیرسون

روش معادلات جبری چند مجهولی

روش ماتریس 2*2

روش جایگزینی

روش های کامپیوتری

مسائل حل شده هر روش

نرم افزارهای جیره نویسی

آنالیز مواد غذایی

منابع

 

عکس هایی از متن کتاب اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان :   pdf

دانلود کتاب و جزوه رایگان اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان پرورشی و انواع ماهی ها pdf - نمونه سوالات تستی

 

دانلود رایگان کتاب آموزش اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان و ماهی های پرورشی

دانلود جزوه رایگان کتاب اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان پرورشی pdf - نمونه سوالات تستی

دانلود جزوه رایگان کتاب اصول جیره نویسی و تغذیه آبزیان و ماهی های پرورشی pdf - نمونه سوالات تستی

 

جزوه برنامه غذایی آبزیان ماهی کپیور ، قزل آلا نرم افزار و برنامه کامپیوتری رایگان نمونه سوالات مهندسی علوم دامی امتحانی با جواب  ، تکنولوژی،شکار، ماهیگیری و حفاظت از منابع طبیعی،شکار، ماهیگیری، حفاظت از منابع زیستی و فنون مربوطه،پرورش مهره‌داران خونسرد،کشاورزی، دانلود رایگان جزوه و خلاصه کتاب جیره نویسی تغذیه آبزیان (فایل PDF)، نمونه سوالات تستی و امتحانی با جواب  تغذیه آبزیان ، دانلود جزوه و خلاصه کتاب جیره نویسی آبزیان ماهی های خوراکی کپور و قزل الا پیام نور ،پیام نور، علوم کشاورزی, کارشناسی ارشد, دانشگاه پیام نور, مهندسی کشاورزی, کتاب های علوم کشاورزی جزوه رایگان انواع ماهی ها و شیلات غذای

مطالب مرتبط :

   راهنمای خرید:
  • در موقع پرداخت حتما تکمیل خرید را بزنید تا خرید کامل شود.
  • لینک دانلود پس از پرداخت نمایش داده شده و به ایمیلتان نیز ارسال میشود.
  • ایمیل خود را به دقت وارد نمایید. راهنمای خرید تصویری
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • 09036301645
  • از طریق واتس آپ پیگیری نمایید.
  • فایل دانلود شده را با برنامه winrar از حالت zip خارج نمایید .

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *