آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

عنوان : آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوعنوع فایل : pdf
حجم : 3.13 مگ
 
کتاب آموزش آشپزی که برایتان آماده شده متشکل از آموزش پخت ده ها غذای لذیذ و متنوع است
در این کتاب با نحوه پخت و مواد مورد نیاز غذاهایی همچون خوراک بابونه، خوراک زبان، دال عدس و ده ها غذای خوشمزه دیگر آشنا خواهید شد.
 
فهرست :

اشپز بانو
اشکنه
اناربیج
بادمجان با گوشت چرخ کرده
بادمجان شکم پر
باقلا پخته با سبزیجات معطر
باقالی خورش ( باقلا قاتق )
باقلای بهاره
برانی…